دانلود جدیدترین موزیک ها
اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



موضوعات
لینک دوستان
نویسندگان
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 456
:: کل نظرات : 2

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 274
:: باردید دیروز : 388
:: بازدید هفته : 863
:: بازدید ماه : 3743
:: بازدید سال : 163042
:: بازدید کلی : 1788942
گزارش هفتگی گردش سرمایه دارایی دیجیتال CoinShares

سنتیمنت بیت کوین دائماً بهتر می‌شود:

  • محصولات سرمایه‌گذاری دارایی دیجیتال حداقل جریان ورودی کل 8/8 میلیون دلار را داشتند، درحالی‌ که حجم معاملاتی هفتگی به کف قیمت جدید دوساله 677 میلیون دلار رسید.
  • کل جریان ورودی بیت کوین 17 میلیون دلار بود، سنتیمنت از اواسط نوامبر بهبودیافته است و از آن به بعد کل جریان‌های ورودی 108 میلیون دلار بود.
  • سهام بلاک چین همچنان کاهش می‌یابند و کل جریان‌های خروجی در طی هفته گذشته به 6/6 میلیون دلار رسید که احتمالاً به دلیل نگرانی‌های سرمایه‌گذار در مورد بخش استخراج کریپتو است که به دلیل قیمت پایین کریپتو، افزایش هزینه‌های سود بدهی و افزایش قیمت انرژی دچار مشکل شده است

محصولات سرمایه‌گذاری دارایی دیجیتال حداقل جریان ورودی کل 8/8 میلیون دلار را داشتند، درحالی‌ که حجم معاملاتی هفتگی به کف قیمت جدید دوساله 677 میلیون دلار رسید. از نظر جهت، سنتیمنت هفته گذشته این کلاس دارایی‌ها مثبت بود به‌ گونه‌ای که جریان خروجی محصولات با کمترین سرمایه‌گذاری، برای هفته دوم مشاهده شدند.

کل جریان ورودی بیت کوین 17 میلیون دلار بود، سنتیمنت از اواسط نوامبر بهبود یافته است و از آن به بعد کل جریان‌های ورودی 108 میلیون دلار بود که نمایانگر ½ % کل دارایی‌های تحت مدیریت بود (AuM). 

ادامه مطلب...(گزارش هفتگی گردش سرمایه دارایی دیجیتال CoinShares)

 

 
تعداد بازدید از این مطلب: 195
برچسب‌ها: سرمایه دارایی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
ترید چیست و تریدر کیست؟

مقدمه ای بر ترید چیست

در دنیای کنونی، بازار های مالی در جنبه های مختلف در حال گسترش می باشند. همین موضوع باعث ایجاد مفاهیمی جدید می شود. ترید چیست و تریدر کیست، از جمله سوالاتی است که پیرامون همین موضوع شکل گرفته است. در واقع با به روی کار آمدن بازار های جدید جهت معاملات دارایی، افرادی نیز وارد این حوزه شدند که تمایل به فعالیت و کسب درآمد در آن را دارند. چنین موضوعاتی باعث پدیدار شدن شخصی به نام تریدر و فعالیتی به نام ترید شده است. برای اینکه بیشتر در این رابطه بدانیم، این مقاله را تولید کردیم تا بتوانیم با مفاهیم موجود در آن بیشتر آشنا شویم و از ماهیت آن باخبر شویم.

 

اگر علاقه مند به دریافت اطلاعات در این زمینه می باشید یا می خواهید بدانید تریدر کیست و ترید چیست، توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به پاسخ این سوالات برسید. بسیار مهم است که قبل از ورود به یک فعالیت خاص، به خوبی درباره آن اطلاعات کافی را کسب کنیم و سپس بتوانیم وارد آن شویم. این موضوع نیز بسیار مهم است که هر فعالیتی، نیاز به دانش و مهارت کافی می باشد و بدون داشتن چنین مواردی، عملا شخصی وارد شده با شکست رو به رو می شود. برای اینکه بتوانیم به تمام سوالات فوق پاسخ های مناسب و کافی را ارائه دهیم، توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید به اطلاعات جامعی در این زمینه، دست پیدا کنید.

در نخستین عنوان از این مقاله، به سراغ مفهوم ترید چیست می رویم. ترید از یک کلمه انگلیسی تحت عنوان همین نام ( Trade ) به کار گرفته شده است. این مفهوم در اصطلاح اقتصادی به معنای خرید یا فروش کالا و ارائه خدمات می باشد. ترید در واقع به 2 دسته ی گوناگون تقسیم می شود. در دسته ی نخست، خریداری حضور دارد که با پرداخت مبلغی به فروشنده، کالایی را دریافت می کند. در حالت دوم، خریداری وجود دارد که مایل است کالایی را با کالایی از فروشنده معاوضه کند. در هر حالت، دو عضو ثابت در چنین فرآیندی حضور دارند.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 211
برچسب‌ها: ترید , ترید چیست ,
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
پیش‌بینی قیمت طلا در سال 2023

پیش‌بینی قیمت طلا در سال 2023: سقف قیمت (ATH) جدید در اواخر سال 2023-2024

قیمت طلا از کف قیمت 1615 دلار به ازای هر اونس خود در سه‌ماهه چهارم سال 2022 اصلاح چشمگیری داشته است: در اوایل ژانویه که این مقاله برای چاپ به مطبوعات داده می‌شود، این فلز گران‌بها با قیمت 1860 دلار یا 2/15% بالاتر معامله می‌شود. این افزایش قیمت به‌اندازه‌ای است که سیگنال بازار نزولی را که در اواخر ماه اوت به وجود آمد، خنثی کرد و در عوض پیش‌بینی که پیش‌تر برای سال 2023-2024 صورت گرفته بود را بالاتر برد. در این مقاله بازگشت تکنیکالی را که طلا ثبت کرده است موردبررسی قرار می‌دهیم و به بحث در مورد پیش‌بینی خود از قیمت طلا در سال 2023 می‌پردازیم.

 

نگاهی به عقب برای بررسی:

 در آغاز به بررسی بازار نزولی طلا در سال‌های 2011-2015 می‌پردازیم تا به اهمیت سیگنال بازگشتی که شاهد آن بوده‌ایم، پی ببریم:

 

توجه کنید که طلا چگونه در فاصله سال‌های 2011 تا اوایل 2013 تقریباً بدون نوسان و بین 1525 دلار تا 1920 دلار حرکت کرده است. زمانی که این فلز گران‌بها سرانجام در آوریل 2013 کف قیمت را شکست (red callout)، هشداری بود برای آغاز یک بازار نزولی: در حقیقت، از نقطه شکست، طلا به مدت سه سال دیگر نیز کاهش یافت و تا کف قیمت دسامبر 2015، 480 دلار در هر اونس را از دست داد.

از سقف قیمت سال 2011 تا کف قیمت 2015، طلا 45% کاهش نشان داد و در کل 875 دلار از دست داد.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 204
برچسب‌ها: قیمت طلا در سال 2023 ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
ترید ارز دیجیتال چیست

ترید ارز دیجیتال چیست؟ انواع روش های معامله گری

ترید ارز دیجیتال چیست؟ در این مقاله به یکی از متداول ترین موضوعی که در زمینه رمزارزها می توانید از آن کسب درآمد کنید، آشنا خواهیم شد. سپس به برخی از نکات مهم مانند انواع روش های معامله گری می پردازیم و شما را با اصطلاحات متداول این حوزه نیز آشنا خواهیم کرد.

 

بیشتر بخوانید:

آموزش ارز دیجیتال پیشتاز

آموزش ترید ارز دیجیتال

 

مفهوم ارز دیجیتال چیست؟

ترید ارز دیجیتال چیست؟ پیش از اینکه به این مبحث آموزشی بپردازیم، ابتدا لازم است با مفهوم ارزهای دیجیتال آشنا شوید. این روزها کمتر کسی است که دیگر مفهوم ارزهای دیجیتال را ندانسته و یا این اصطلاح را نشنیده باشد. اگر بخواهیم به صورت لغوی این مفهوم را تعریف کنیم می‌ توان گفت:

” ترید ارزهای دیجیتال به مفهوم هر سیستم پولی و الکترونیکی است که به منظور خرید و فروش آنلاین استفاده می گردد و نیز به بانک های مرکزی وابستگی ندارد.” این نوع فناوری ها، یکی از مدرن ترین تکنولوژی هایی هستند که از سال 2007 به بعد، با ایجاد بیت کوین، فراگیر شده و اکنون شامل انواع مختلفی از کوین ها مانند آلت کوین و غیره می باشند. ارزهای دیجیتال، دارایی های دیجیتالی با ارزشی هستند که معادل فیزیکی نداشته و کاملا آنلاین می باشند. این نوع از کوین ها معمولا تعداد سکه های محدودی دارند به عنوان مثال بیت کوین به 21 میلیون عدد محدود شده است.

در عوض عدم پشتیبانی این ارزها در بانک مرکزی، کریپتوکارنسی ها توسط فناوری بلاک چین پشتیبانی می‌شوند. اساسا بلاک چین به مانند یک دفتر کل دیجیتالی عمومی است که حاوی رکوردی از هر تراکنش ارز دیجیتالی بوده که انجام می شود.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
راهنمای تسلط بر اندیکاتور فیبوناچی اصلاحی

مقدمه:

ابزارها و اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال فراوانی وجود دارند که معامله‌گرها به‌واسطه آن‌ها سعی در پیش‌بینی پرایس‌ اکشن‌های آتی دارند. چارچوب‌های تحلیل کامل بازار از قبیل روش وایکوف، نظریه موج الیوت یا نظریه داو می‌توانند ازاین‌دست ابزارها باشند. همچنین اندیکاتورهایی همچون میانگین متحرک، شاخص قدرت نسبی (RSI)، RSI استوکاستیک، باندهای بولینگر، ابرهای ایچیموکو، پارابولیک سار یا MACD نیز در تحلیل تکنیکال به کار می‌روند.

ابزار فیبوناچی اصلاحی یک اندیکاتور محبوب است که هزاران معامله‌گر در بازارهای سهام، فارکس و رمزارزها از آن استفاده می‌کنند. این اندیکاتور به طرز جالبی بر اساس توالی فیبوناچی که بیش از 700 سال پیش کشف شد کار می‌کند.

این مقاله به توضیح اندیکاتور فیبوناچی اصلاحی و نحوه استفاده از آن برای یافتن سطوح مهم نمودار می‌پردازد.

فیبوناچی اصلاحی ابزاری است که تحلیلگران تکنیکال و معامله‌گران برای پیش‌بینی مناطق سودآور روی نمودار از آن استفاده می‌کنند. این افراد از نسبت‌های فیبوناچی به شکل درصد استفاده می‌کنند. ابزار فیبوناچی اصلاحی از رشته‌ای از اعداد مشتق شده است که لئوناردو فیبوناچی ریاضی‌دان قرن 13 آن‌ها را مشخص کرد. این رشته اعداد را توالی فیبوناچی می‌نامند.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
اندیکاتور RSI چیست؟

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی

تحلیل تکنیکال عبارتست از بررسی رویدادهای بازار قبلی به منظور پیش‌بینی روندها و پرایس‌ اکشن های آتی. بیشتر معامله گران از بازارهای سنتی گرفته تا بازار رمزارزها برای انجام تحلیل تکنیکال از ابزارهای خاصی استفاده می‌کنند و RSI یکی از این ابزارها است.

RSI اندیکاتور تحلیل تکنیکال است که در اواخر دهه 70 میلادی ابداع شد تا معامله گران از آن به‌ عنوان ابزاری برای بررسی نحوه عملکرد یک سهم در طی مدت مشخص استفاده کنند. در اصل یک اسیلاتور مومنتوم، هم میزان حرکت قیمت و هم سرعت آن را اندازه‌گیری می‌کند. با توجه به پروفایل معامله گران و تنظیمات معاملاتی آن‌ها، RSI می‌تواند بسیار مفید باشد.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی توسط جی. وایلدر در سال 1978 ابداع شد. این اندیکاتور در کتاب او «مفاهیم جدید در سیستم‌های معاملاتی تکنیکال» همراه با دیگر اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال همچون، پارابولیک سار، برد واقعی میانگین (ATR) و شاخص میانگین جهت‌دار (ADX)، ارائه‌شده است.

وایلدر پیش از اینکه به‌عنوان تحلیلگر تکنیکال شناخته شود به‌عنوان یک مهندس مکانیک و یک بساز بفروش املاک مشغول به کار بود. او تقریباً در سال 1972 معامله‌گری سهام را آغاز کرد اما در این کار چندان موفق نبود. چند سال بعد، تحقیقات و تجربه‌های خود را در زمینه معامله‌گری به شکل فرمول‌های ریاضی و اندیکاتورهایی درآورد که بعدها بسیاری از تحلیلگران سراسر دنیا از آن‌ها استفاده کردند. 

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 193
برچسب‌ها: اندیکاتور RSI ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
ابر ایچیموکود Ichimoku cloud

ابر ایچیموکو روشی برای انجام تحلیل تکنیکال است که از ترکیب چند اندیکاتور در یک نمودار تشکیل می‌شود. این روش در نمودارهای کندل استیک به‌ عنوان یک ابزار معاملاتی به کار می‌رود که درباره نواحی قیمت مقاومت و حمایت احتمالی به ما اطلاع می‌دهد. همچنین به‌ عنوان ابزاری جهت پیش‌بینی به کار می‌رود و بسیاری از معامله‌گران زمانی از آن استفاده می‌کنند که سعی در تشخیص جهت روندها و جهت بازار دارند.

ابر ایچیموکو در اواخر دهه 30 میلادی توسط گویچی هوسادا روزنامه‌نگار ژاپنی معرفی شد. با این‌ وجود، استراتژی معاملاتی خلاقانه او در سال 1969 پس از دهه‌ها تحقیق و پیشرفت تکنیکال، منتشر شد. هوسادا آن را ایچیموکو کینکو هیو (Ichimoku Kinko Hyo) نامید که به معنای «نمودار موازنه در یک نگاه» است.

نحوه عملکرد ابر ایچیموکو:

سیستم ابر ایچیموکو داده‌ها را بر اساس اندیکاتورهای متقدم (leading) و متأخر (lagging) به نمایش می‌گذارد و نمودار از پنج‌خط تشکیل‌شده است:

  • خط تغییر (Tenkan-sen): میانگین متحرک 9 دوره.
  • خط مبنا (Kijun-sen): میانگین متحرک 26 دوره.
  • محدوده متقدم A (Leading span) (Senkou Span A): میانگین متحرک خطوط تغییر و مبنا با پیش‌بینی 26 دوره در آینده.
  • محدوده متقدم B (Leading Span) (Senkou Span B): میانگین متحرک 52 دوره با پیش‌بینی 26 دوره در آینده.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 182
برچسب‌ها: ابر ایچیموکود ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
Spoofing در بازارهای مالی چیست؟

Spoofing نوعی مداخله در بازار است که در آن معامله‌گر سفارش‌های خرید یا فروش جعلی می‌گذارد و اصلاً قصد تکمیل این سفارش‌ها را توسط بازار ندارد. Spoofing معمولاً با استفاده از الگوریتم‌ها و ربات‌هایی به‌قصد ایجاد اختلال در بازار و قیمت دارایی‌ها از طریق ایجاد حس اشتباه عرضه یا تقاضا صورت می‌گیرد.

Spoofing در بسیاری از بازارهای اصلی ازجمله ایالات‌متحده و انگلیس غیرقانونی است.

 

بیشتر بخوانید:

آموزش ارز دیجیتال با بهترین مدرسان

 

مقدمه:

بسیاری درباره اینکه معامله‌گران و نهنگ‌ها (whales) چقدر می‌توانند در بازار اختلال ایجاد کنند صحبت می‌کنند. بااینکه بسیاری از این تئوری‌ها را می‌توان به‌آسانی موردبحث قرار داد، برخی روش‌های شناخته‌شده ایجاد اختلال در بازار وجود دارند که به مقدر دارایی زیادی نیاز دارند. سکس از این روش‌ها تکنیکی با نام Spoofing است.

 

منظور از Spoofing چیست؟

Spoofing یکی از روش‌های ایجاد اختلال در بازار از طریق ثبت سفارش‌ها جعلی خرید یا فروش دارایی‌ها ازجمله سهام، کالاها و رمزارزها است. معامله‌گرانی که معمولاً سعی می‌کنند در بازار اختلال ایجاد کنند، با استفاده از ربات‌ها یا الگوریتم‌هایی به‌صورت خودکار سفارش‌ها خرید یا فروش ثبت می‌کنند. زمانی که سفارش‌ها نزدیک تکمیل شدن هستند، ربات‌ها سفارش‌ها را کنسل می‌کنند.

ایده اصلی Spoofing سعی در ایجاد یک تأثیر غلط در فشار خرید یا فروش است. برای مثال، ممکن است یک spoofer تعداد زیادی سفارش خرید جعلی ثبت کند تا مقدار زیادی تقاضای جعلی در یک سطح قیمت ایجاد کند. سپس زمانی که بازار به آن سطح نزدیک می‌شود، سفارش‌ها را کنسل می‌کند و قیمت شروع به کم شدن می‌کند.

 

 
تعداد بازدید از این مطلب: 188
برچسب‌ها: Spoofing ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
اندیکاتورهای متقدم (Leading) و متأخر (Lagging)

اندیکاتورهای متقدم و متأخر ابزارهایی هستند که قوت یا ضعف اقتصادها یا بازارهای مالی را ارزیابی می‌کنند. به زبان ساده‌تر، اندیکاتورهای متقدم پیش از چرخه اقتصادی یا روند بازار تغییر می‌کنند. در مقابل، اندیکاتورهای متأخر بر اساس رویدادهای پیشین عمل می‌کنند و در مورد داده‌های قبلی یک بازار یا اقتصاد خاص اطلاعاتی در اختیار ما قرار می‌دهند.

به‌ عبارت‌ دیگر، اندیکاتورهای متقدم، سیگنال‌های مقدماتی را فراهم می‌کنند (پیش از رخ دادن رویدادها یا روندها) و اندیکاتورهای متأخر بر اساس یک روند که در حال شکل‌گیری است، سیگنال‌هایی تولید می‌کنند. سرمایه‌گذاران و معامله‌گرانی که تحلیل تکنیکال انجام می‌دهند، از این دو گروه اندیکاتورها در معاملات سهام، فارکس و رمزارزها استفاده می‌کنند.

در بازارهای مالی، اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال تاریخچه طولانی دارند که به اوایل دهه 20 میلادی بازمی‌گردد. ایده‌ای که پشت این اندیکاتورها وجود دارد به توسعه نظریه داو باز می‌گردد که بین سال‌های 1902 و 1929 روی داد. بر اساس نظریه داو، نوسانات قیمت‌ها تصادفی صورت نمی‌گیرند و از این‌ رو می‌توان با استفاده از تحلیل کامل رفتار پیش بازار آن‌ها را پیش‌بینی کرد

به‌ علاوه، اندیکاتورهای متقدم و متأخر برای ترسیم عملکرد اقتصادی به کار می‌روند؛ بنابراین، همیشه برای تحلیل تکنیکال و قیمت‌های بازار استفاده نمی‌شوند، بلکه به دیگر متغیرها و شاخص‌های اقتصادی نیز مربوط می‌شوند.

اندیکاتورهای متقدم:

همان‌گونه که اشاره شد، اندیکاتورهای متقدم اطلاعاتی را درباره روندهایی که شکل خواهند گرفت فراهم می‌کنند. از این‌ رو، این اندیکاتورها ممکن است برای پیش‌بینی رکودها یا بهبودها نیز به کار روند.

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 201
برچسب‌ها: متأخر , متقدم ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی/واگرایی (MACD)

MACD یک اندیکاتور اسیلاتور مانند است که بسیاری از معامله گران در تحلیل تکنیکال از آن استفاده می‌کنند. این اندیکاتور ابزاری است که دنبال کننده روند است و از میانگین متحرک‌ها برای تعیین ممنتوم یک سهام، رمزارزها یا یک دارایی قابل معامله دیگر استفاده می‌شود.

این اندیکاتور در اواخر دهه هفتاد میلادی توسط جرالد اپل (Gerald Appel) تهیه شد و تغییرات قیمت روی‌داده را پیگیری می‌کند و ازاین‌رو در دسته اندیکاتورهای متأخر قرار می‌گیرد (که سیگنال‌هایی را بر اساس پرایس اکشن‌ها یا داده‌های پیشین فراهم می‌کند). MACD می‌تواند برای اندازه‌گیری ممنتوم بازار و روندهای احتمالی قیمت مفید باشد و بسیاری از معامله گران برای تعیین نقاط ورودی و خروجی از آن استفاده می‌کنند.

پیش از صحبت درباره مکانیسم‌های MACD، درک مفهوم میانگین متحرک‌ها اهمیت دارد. یک میانگین متحرک تنها یک خط است که مقدار میانگین داده‌های پیشین را در طی دوره‌ای از پیش تعیین‌شده مشخص می‌کند. در مورد بازارهای مالی، میانگین متحرک‌ها ازجمله رایج‌ترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال هستند و به دو نوع مختلف تقسیم می‌شوند: میانگین متحرک‌های ساده (simple moving averages (SMA)) و میانگین متحرک‌های نمایی (Exponential moving averages(EMA)). با اینکه میانگین متحرک‌های ساده به همه داده‌های ورودی به‌ طور یکسان اهمیت می‌دهند، میانگین متحرک‌های نمایی به آخرین مقادیر داده‌ها (جدیدترین نقاط قیمت) اهمیت بیشتری می‌دهند.(آموزش ارز دیجیتال)

 

نحوه عملکرد MACD:

اندیکاتور MACD حاصل تفریق دو میانگین متحرک نمایی است تا بتوان خط اصلی (خط MACD) که برای محاسبه میانگین متحرک نمایی

ادامه مطلب...

 
تعداد بازدید از این مطلب: 194
برچسب‌ها: اندیکاتور ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : مهدی
تاریخ : دو شنبه 1 خرداد 1402
نظرات
درباره ما
بین موزیک دانلود آهنگ جدید به هيچ ارگــان و گـروهي وابسته نبـوده و صرفــا بمنظور بهبود روند موسيقي کشور و ارائه خدمات فرهنگي هنـري به ايرانيان عزيز مشغول فعاليت مي باشد.
منو اصلی
پیوندهای روزانه
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید